Hedera Group

Länken i vården

Vi erbjuder personlig assistans, bemanning och rekrytering inom vård och omsorg.

VårdbemanningPersonlig assistans

Vi expanderar vårt team i Stockholm! Bli en av oss!

Hedera Group söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa!

Hos oss är den ena dagen sig aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på Hedera Group arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med både kund och konsult. Det är på detta sätt vi kan vara den bästa arbetsgivaren för våra konsulter och den mest trygga partnern för våra kunder.

Nu söker vi en konsultchef till vårt nya affärsområde Hedera Nurse. Vårt mål är att bli marknadens vassaste och mest affärsmässiga bemanningsteam och nu har du chansen att bli en av oss! Vi erbjuder ett varierat arbete med stor frihet och ansvar. Du kommer att få ett gäng kompetenta kollegor som har stenkoll på branschen. Vi jobbar i en platt organisation där det går att påverka och förändra i snabb takt. Som vår nya kollega kommer du vara en viktig nyckelspelare i att vi lyckas och når dit vi vill!

Om tjänsten

- Du arbetar med eget kund- och budgetansvar och ett helhetsansvar för din bemanningsaffär. Du kommer att starta din roll med att förvalta ett befintligt nätverk av konsulter och börja med att bearbeta och skaffa dig en bas för att kunna matcha mot vår breda kundbas. Du kommer att spendera stor del av din första tid hos oss med sälj och att ringa kalla samtal. När du har byggt upp ditt nätverk tillkommer konsultvård och kundvård där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap och hantera administration och andra personalrelaterade frågor. Framgång kommer genom ett ständigt inflöde av nya konsulter och arbetet med att bygga långsiktiga relationer. Du har stor frihet att själv vara med och utforma din arbetsdag.

Om dig

Kanske jobbar du hos en av våra kollegor i branschen idag, eller kanske jobbar du som sköterska/undersköterska eller något annat som kompletterar vårt team. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga med säljapproach då stor del av din tid kommer att spenderas i telefon, och med att bygga relationer med blivande konsulter och kunder. Erfarenhet av försäljning är meriterande! Du är driven och får saker gjorda och du sporras av att stänga långsiktiga och hållbara affärer. Du kommer att arbeta med flera parallella uppdrag och processer samtidigt varför det är viktigt att du kan strukturera ditt eget arbete samtidigt som du inte tappar säljfokus. Tjänsten innehåller en hel del administrativa arbetsuppgifter så administration behöver du tycka om. Vid sidan av dina erfarenheter är det viktigaste för oss att du är taggad på att vara med på vår resa. Att du är prestigelös och ser samarbete som vår största framgångsfaktor – vi når våra mål tillsammans!

Snabbfakta

Anställningsform: Heltid, som påbörjas med en provanställning.

Ort: Stockholm

Tillträde: omg/enligt ök

Sista ansökningsdag: 31 oktober

Information: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du några frågor?

Dijana Stavreska
dijana.stavreska@hederagroup.se
070-232 69 33

Välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med Konsultchef Hedera Nurse i ämnesraden.